Happy or sad, rich or poor, it's better being thin.

Sorry för den dåliga uppdateringen men det har hänt lite saker i mitt liv, en nära vän till mig har dött, tar tag i bloggen så fort som möjligt...vi hörs!

If you have weight to lose, lose it. It wouldn't be there if you weren't supposed to lose it.

Don't let todays moment forsake tomorrows dream.

Dagens intag:
2 ägg
4 nutrilett shakes

Dagens uttag:
promenad 60 min

Och sen har jag druckit ca 2 liter vatten + en massa grönt tè. Egentligen ska man äta 5 påsar nutrilett shakes om dagen men jag kör på 4, det blir bäst så. Förövrigt har det varit en bra dag dock känner jag mig lite trött men det går väl över. Hoppas det går bra för er andra :)

A flat stomach is nice, but a concave one is perfect.

Mina 4 favoriter som jag skulle kunna dö för;

- Adriana Lima
- Lindsay Lohan
- Gemma Ward
- Nicole Richie

You aren't defeated when you lose, your only defeated when you quit!

Jag vill ha tips om hur man slipper äta mat med familjen, ute på restaurang med vänner och så vidare.  det skulle uppskattas :)

Bones define who we really are, let them show

If I eat anything, I'll eat everything, so I eat nothing.

Hej alla fina läsare!
Förlåt för min dåliga uppdatering men jag lovar att jag ska uppdatera dagligen. Jag ska komma i form nu och jag tänker inte ge upp förens jag har nått mitt mål.

Och sen ville jag bara skriva en sak till alla er som kommenterar anonymt här i bloggen och bara skriver en massa dumma saker. Tror ni seriöst att jag tar åt mig? Om ni inte gillar min blogg well then, GO AND FUCK YOURSELF!!!!  Jag är så jävla trött på er äckliga människor...har ni inget fint att kommentera så kan ni lika gärna hålla käften.

Eating the wrong foods is what helped me to gain weight. Eating the right foods will help me to lose it

Eat less, weigh less

Det var ju ett jävla tjat om hur lite jag äter och så vidare men vet ni en sak? Om ni inte gillar min blogg. Läs inte den!!!!!!!!!!!!!!!

För övrigt kan jag säga att min vikt minskning har gått super bra! Dock har jag inte vägt mig men jag känner i kläderna att jag gått ner, så jag är super glad :D men smalare ska jag bli! LÄTT.

världens finaste

RSS 2.0