Food is the drug we all must quit

Starving is not pain, it's the cure

Nu är det många som har klagat över att jag har tagit Fattyboms namn men DOCK STAVAS HON FATTYBOM OCH JAG STAVAS FATTYBOOM. Ser ni skillnaderna? Och sen för det andra så tog jag bara ett namn för jag kom inte på något bättre!

Typiskt sverige, folk ska alltid klaga på ALLT MAN GÖR! Trött man blir...

Blessed are the starving, for they shall teach us not to want.

Det var 6 dagar sen jag sist skrev. Det har gått sjukt bra så jag är nöjd men dock har vi ingen våg hemma så jag kan inte väga mig =( men jag återkommer!
Hur har det gått för er? Även om det gått bra för mig känner jag mig sjukt otaggad, peppa mig?!

What the scale says is the most important thing.

Usch jag är så fet!!! Jag måste bli smal nu nu nu! Och snart tar jag studenten och jag tänker inte stå där och se ut som en fet kossa, aldrig!

Dagens intag:
2 dl havregryns gröt
lite tonfisk sallad
Det får räcka idag. Så fet som jag är så borde jag inte ens få äta något....

hon är perfekt!

This is my personal challenge for me. I'm going to try so hard! Laugh at me if you want; I wont let that effect me. I can do this, Only I can let myself fail.

Dagens intag:
2 dl havregrynsgröt
1 nutriletshake

Igår var det en bra dag. Glömde uppdatera igår men gör det nu istället!  Jag åt lite men dock så tränade inte jag för jag är fortfarande sjuk så jag väntar med träningen tills jag blir frisk.

What's in your fingers today is on your hips tomorrow

Nu har jag ätit 2 dl havregrynsgröt, det var nyttigt och gott! Nu tänkte jag åka och träna. / with love, Stella.

Eat to live, don't live to eat.

Hej alla fina.
Jag har haft flera thinspo bloggar men nu har jag startat en ny eftersom jag vill bli smal. Har nämligen gått upp 15 kg (ja jag vet att jag är fet) och nu ska jag bli smal igen!

Här i bloggen kommer jag uppdatera dagligen vad jag äter, min motion och hur jag mår. Hoppas ni följer min resa att bli SKINNY BIATCH! / with love, Stella.
RSS 2.0